Το συγκεκριμένο casting απευθύνεται σε όλο το γυναικείο κοινό. Στην παρούσα φάση δεν με ενδιαφέρουν συγκεκριμένες αναλογίες σώματος, ηλικία κτλ, οι φωτογραφίσεις βασίζονται στην γυναίκα και μαζί κάνουμε ένα βήμα στην κατάρριψη των στερεοτύπων μέσα από την τέχνη. Πιστεύω πως όλοι μπορούν να συμμετέχουν και να δημιουργήσουν τέχνη και το υποστηρίζω έμπρακτα. Η επιλογή του να μην είναι ευδιάκριτο το πρόσωπο είναι άκρως συζητήσιμη μιας και πολλές φορές θέλω να ταυτίζεται ο θεατής με την φωτογραφία. Απαραίτητη προϋπόθεση η άνεση, όρεξη για δημιουργία και προπάντων ο αμοιβαίος σεβασμός.

Οι φωτογραφίσεις βασίζονται στο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΌ γυμνό. Δεν με ενδιαφέρει το γυμνό για το γυμνό, αποφεύγω την φθήνια και δεν με ενδιαφέρει και δεν θέλω να εστιάσω σε γεννητικά όργανα. Με ενδιαφέρει να αποτυπωθούν εικόνες που θα θυμίζουν αγάλματα-με ενδιαφέρει να αποδοθεί ένα τελικό αποτέλεσμα που θα παραπέμπει σε αγνούς αγγέλους αλλά και σε έκπτωτους. Η τέχνη στην απλότητα αλλά και στον σουρεαλισμό με βάση την γυναίκα. Ανάδειξη της τέχνης ενάντια στην συνηθισμένη φαλλοκρατική προσέγγιση του γυμνού-που δυστυχώς πλασάρουν τη γυναίκα ως ένα άψυχο κομμάτι κρέας.

Οι φωτογραφίσεις θα γίνουν με σκοπό να κάνω ένα βήμα ακόμα προς την συγκέντρωση υλικού για την πρώτη προσωπική έκδοση βιβλίου αλλά και τμήμα αυτής θα εμφανιστεί σε προσωπική έκθεση φωτογραφίας. Δεν έχω κάποια χρηματοδότηση και τα τρέχω όλα μόνος μου, δεν υπάρχει αμοιβή, υπάρχει αμοιβαία εξυπηρέτηση-λαμβάνετε τις τελικές φωτογραφίες σε χαμηλή και υψηλή ανάλυση.

Επειδή οι μέρες είναι περιορισμένες θα εκτιμούσα κάποια εμπειρία πάνω στο συγκεκριμένο στυλ φωτογράφισης.

Δείγματα παρόμοιων φωτογραφιών μπορείτε να δείτε εδώ: https://louiskonstantinou.com/alpha/

Δεν γίνετε δημοσιοποίηση καμίας φωτογραφίας χωρίς την συγκατάθεση και των δυο.

Αν δεν έχετε κάποιες φωτογραφίες ανεβασμένες στο διαδίκτυο που να διακρίνετε καθαρά το σώμα σας, παρακαλώ να αποστείλετε φωτογραφίες από το πορτφόλιο σας.

Οι φωτογραφίσεις θα γίνουν στην Θεσσαλονίκη  σε κλειστό δικό μου χώρο εκτός αν έχετε κάτι ενδιαφέρον να προτείνετε-το στιλ μου είναι εύκολα προσαρμόσιμο σε διάφορους χώρους.

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις/απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μου εδώ

Ευχαριστώ.

Λ.